Overzicht promotie diensten


Wij zijn graag uw partner om van uw promotie of actie een succes te maken. Dit begint uiteraard bij het vinden van het juiste promotie personeel. Hier vind u een  overzicht van de diverse werkzaamheden waarmee wij u kunnen ondersteunen.


Promotie medewerker

De promotie medewerkers van A&F zijn inzetbaar voor diverse opdrachten. Het belangrijkste dat ons promotie team kenmerkt is een stukje gastvrijheid, openheid en representativiteit. U kunt ze inzetten voor de promotie van het nieuwste A-merk tot flyeractie op de coolsingel of kalverstraat. 

Functies; Flyeren, demonstraties, sampling, in store acties, fotomarketing, etc.

 


 

Hostess & Hosts

Om de gast/bezoeker het evenement een unieke indruk achter te laten, worden vaak hostessen & hosts ingezet. Onze hostesses geven uw gasten een uniek gevoel van gastvrijheid mee. Daarnaast zorgt hun inzet voor de optimale beleving van uw evenement.

Functies; Vip begeleiding, beurzen & evenementen, registratie medewerker, horeca gastvrouw.

 


 

Best Working Models

Best Woking Models (BWM) is het zusterbedrijf van A&F Uitzendgroep. BWM is een dynamisch en professioneel bedrijf dat herkenbaar is aan de nuchtere Rotterdamse werkhouding. BWM is een gespecialiseerd bedrijf die een aanvulling geeft op A&F Promotie Uitzendbureau. 
BWM levert 3 soorten diensten:
- Activiteiten: o.a. Host/Hostess, VIP begeleiding, fotomodellen, promotieteam
- Concepten: o.a. Candy models, maritiem models, F1 models, caviair models
- Event Support: o.a. Visagie, styling, Gasting, fotoshoot, livestreaming 
 "No attitude, just professionals"

 


 

Overig personeel

Overig personeel bevat diverse ondersteunende functies in de breedste zin van het woord 'promotie'. De functie overig is opgesteld omdat wij promotie niet alleen vinden bestaan uit de bovenste drie functiegroepen, maar dat het nog breder is. Door onze andere divisies hebben wij een groot aanbod voor de verschillende functies. 

Functies; overig promotie personeel, horeca personeel, evenementen personeel, logistiek personeel,

 


 

Meer informatie? 

Wilt u meer informatie over onze werkwijze? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

 

 

 
 

‚Äč


 

SiteObject filemanager: list