Onze opdrachtgevers aan het woord

 
Advance Business Events

"Wanneer wij evenementen organiseren in het bedrijfspand van onze opdrachtgever, maken wij graag gebruik van o.a. de logistiek medewerkers van A&F. Voor ons geen ander uitzendbureau dan A&F uit Rotterdam!"
Arie Brouwer www.advance-events.nl
 
Mijnpersoneelsfeest.nl
"Voor personeelsfeesten die op het eigen bedrijf van onze klanten worden georganiseerd, maken wij altijd gebruik van uitzendbureau A&F. Of het nu gaat om serveersters, ober kelners,  bartenders of zelfs parkeerwachters of bemanning van een Kids Corner... de medewerkers van A&F maken er altijd een succes van!"
Fenneke Ketting, Sales & Event Manager van Mijnpersoneelsfeest.nl
tel. 010-7504403, www.mijnpersoneelsfeest.nl
 

Anchada Events - is een full service organisatiebureau met ruim 25 jaar ervaring. Anchada verzorgt o.a. personeelsfeesten, congressen en vele andere soorten events. Naast de creatieve invulling staat veiligheid voor de gasten hoog in het vaandel. Hiervoor heeft Anchada Events een VCA certificering. 

Met A&F ondersteunen we Anchada met horeca personeel. Logistiek-, promotie- en evenementen voor de evenementen. 
 

B2G Foodcatering - maakt, levert en presenteert foodproducten op elke gewenste locatie, en voor elke willekeurig gewenste gelegenheid. Voor zowel zakelijke- als particuliere opdrachtgevers is B2G foodcatering in te zetten.

A&F ondersteunent B2G Foodcatering voornamelijk met keuken personeel en bedienend personeel 
 

Raderstoomboot de Majesteit - Horeca personeel voor alle diners en feesten op het koninklijke stoomschip van Rotterdam.

 
Eethiek - A&F verzorgt de gehele personeelsadministratie met onze Payroll service en daarnaast leveren wij ook Horeca en Evenementen personeel voor o.a. Pakhuis in het Westerlijk Handelsterrein
 
International Film Festival Rotterdam - De algehele personeelsadministratie en ondersteuning van het horeca en evenementen personeel.
 
Allganized - Ondersteund de organisatie met ons promotie personeel
 
GGZ Nederland - leveren van personeel bij verschillende vestigingen voor in de horecagelegenheden. 
 
Business Food- leveren van (hulp) koks.

 
Villakakelbont - leveren van horeca personeel, voornamelijk tijdens het terrasseizoen. Door middel van goede afspraken heeft Villakakelbont nooit teveel of te weinig personeel rond lopen. 
 
Anchada Events - Evenementen personeel voor de evenementen. De werkzaamheden worden vervult door personeel uit al onze divisies.

 

123ontruiming.nl - woningontruiming, renovatie en verhuizing. Personeel voor ontruimingen en verhuizingen.

 
 

‚Äč


 

SiteObject filemanager: list